8. joulukuuta 2015

Merkillinen joulukuu (ainakin minun elämässäni....)

Jostakin kumman syystä joulukuu näyttää olevan vuodesta toiseen itselleni jotenkin merkittävä kuukausi. Eikä pelkästään Joulun takia, vaan muuten, elämän takia. Viime joulukuussa aloitin uudessa työpaikassa ja nyt tänä joulukuussa sain vastaani kaksikin eri isoa asiaan, mitkä pitäisi päättää ja valita mitä tekee. Ne liittyvät työpuoleen, joten ei niistä sen enempää. Mutta osaltaan ne näkyvät myös täälläkin, kun elettävä elämä asettaa haasteita blogin pitoon. 
Toinen asia  mikä on hivenen hankaloittanut joulun valmisteluja on nuorimman lapseni kitarisatulehdus-keuhkokuume coktaili, jota hoitaessa yöunet ovat jääneet erittäin vähiin. Onneksi pikku-uhmailija alkaa olemaan jo kunnossa ja "kiukutelee" entiseen malliin. Itsenäisyyspäivän aikaan siskoni oli käymässä kylässä. Vietettiin ihan vain rauhallista aikaa kotona ja käytiin katsomassa seppeleiden lasku sankarihautausmaalla. 
Täällä Savossa ainakin yöt ovat rapsakoita ja tänä aamuna taivas oli tähdessä ja kuu paistoi kirkkaana sirppinä. Lumesta ei tosin ole merkkejä, mutta tänä aamuna nenässä tuntui jo talvi. 

Mites teidän jouluvalmistelut etenevät?

Let`s make memories together 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti