8. lokakuuta 2014

Jouluisia kirjoja ja muutama uutuus vinkki
Huomasin että useammassa joulublogissa aletaan kaivella joulukirjoja esiin. Itsellänikin on pari omana ja kävin lainaamassa kirjastosta lisää. Samalla laitoin muutaman joulukirja uutuuden varaukseen, mm. Teresa Välimäen Hyvää Joulua ja  Topeliuksen Joulu - kirjat. Teresa Välimäen kirja tunnetusti keskittyy ruuan ympärille ja kirjaa on jo ehditty kehua raikkaaksi tuulahdukseksi Joulukirjojen ja kokkikirjojen pariin. Topeliuksen Joulussa on toivottavasti sitten enemmän runoja, satuja ja rakkaita jouluisia kuvia.

Viikonloppu ja nyt alkanut viikko olivat kelien puolesta niin upeita, ettei joulukirjojen pariin kerennyt vielä asettautua. Nyt lupaillaan sadetta ja tuulta, joten siis oikein oivia sisäkelejä, vaikka joulukirjojen lukuun.

Luetteko te joulukirjoja, vai keskityttekö lehtien ja blogien selailuun?

Let`s make memories together

4 kommenttia:

 1. 3 kirjaa tuosta kasasta minulta jo löytyykin:) Pitänee tutustua myös tuohon Teresa Välimäen kirjaan. Ja kirjojen lisäksi luen tietenkin myös lähes kaikki mahdolliset joululehdet. Ja blogit:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, en pysty vastustamaan joululehtiä ja blogit ovat kirimässä kovaa kyytiä suosikiksi. Huomasin eilen instagrammista, että Teresa Välimäen kirja oli eilen julkaistu, joten nyt sitä vois käydä hypistelemässä jo :)

   Poista
 2. Minäkin juuri vähän aikaan sitten tein postauksen joulukirjoistani, -joita vielä vuosi sitten oli paljon enemmän- mutta myin osan pois.
  Tykkään katsella niin kirjoja kuin lehtiäkin ja blogeja tietty myös.☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin lukemassa juttusi, mielenkiintoista! Voi kun joululehdet jo alkaisivat tulla

   Poista