16. joulukuuta 2015

Päiväkodin tonttupolku
Hei vaan, 
Täällä ollaan hiljalleen fiilistelty joulua eritavoin. Käyty päiväkodin joulupolulla, josta kuvatkin ovat. Päiväkodin tädit olivat taas nähneet vaivaa ja luoneet ihanan jouluisen maiseman, puuhaa ja tekemistä koko perheelle. Miehen ollessa töissä hälyytin omat vanhempani mukaan tonttukierrokselle poikien kanssa. Pienin roikkui Vaarinsa sylissä koko retken, peläten hieman pimeyttä ja suuria jätkän kynttilöitä. Joulupukin tapaaminen taisi olla parasta -tälläkin kertaa. Isompi oli supliikkina miehenä jo tutustumassa joulupukkiin, kun pienempi keräsi kaiken rohkeutensa ja kävi hakemassa karkin pukin säkistä :) 

Työrintamalla päätökset on tehty ja jatkossa on elettävä sen mukaan ja toivottava että tämän oven avaus on ollut oikea ratkaisu. Nyt enää viimeisiä työpäiviä siis vietetään töissä, hoidetaan asioita kuntoon tulevaa varten. 

Joulu tulee painollaan, lapset jäävät tänään loman viettoon päiväkodista ja huomenna saadaan ulkomaan sukulaisia jo "kotiin" joulunviettoon. Täällä luonto on kirkkaan valkoista, toivon niin ettei viikonlopuksi tuleva lämpö yllä tänne savonsydämeen. 

Voikaa hyvin!

Let`s make memories together.

2 kommenttia:

  1. Oi miten hieno tonttupolku, tuollaiset hetket jää lapsille mieleen varmaan ikuisiksi ajoiksi ♥
    Tsemppiä uusiin kuvioihin!

    VastaaPoista