25. elokuuta 2015

Jouluni 2014 ja Ikean joulua 2015

Viime syksynä aloittamani joulublogi on elänyt hiljaiseloa viime Itsenäisyyspäivästä alkaen. Jouluihmisen piti puhaltaa viime joulukuussa hetkeksi some-sessiot hiljemmalle, niin paljon muutoksia viime joulukuu ja Joulu toi elämäämme. Aloitin joulukuun alusta työt äitiysloman jälkeen, ajoin työmatkaa joululauluja kuunnellen, vieroitin pienempää tissistä, yritin huomioida esikoista, ja miestäkin (ainakin laittamalla kotona ruokia perheelle valmiiksi). Kotona arki lähti hyvin käyntiin, joulu saapui, blogi oli mielessä, mutta "elettävä elämä" veti mukaansa. Tuli joulu, lahjoja saatiin, lahjoista suurimpana veljeni perheeseen syntyi Jouluaattona esikoispoika. Joulunpyhät meni sukuloiden, tekstiviestejä veljen perheelle laitellen, Tapanin päivänä minusta tuli kummitäti, ajokilometrejä kertyi autonmittariin reilusti yli tuhat. Oli kiireinen joulu, oli unohtumaton joulu, oli erityinen joulu.

Nyt palailin joulublogien pariin. Yhtenä päivänä haistoin ilmassa syksyn, esikoinen alkoi puhua tontuista, sytyttelin kynttilöitä. Mietin olenko joka vuosi vain aikaisemmassa, sitten kurkkasin blogeihin ja huomasin ilokseni, että jos olin aikaisessa, oli minulla seuraakin. Joulublogit alkavat heräilemään.

Tänä vuonna ajatuksenani on päivittää blogia uudelleen, arkea kuunnellen, lasten joulusta nauttien, kynttilöitä poltellen, rauhoittuen, nauttien. Toivottavasti vanhat lukijani vielä muistavat minut ja tervetuloa uusillekin, jos matka jouluun kiinnostaa taika-aikaa seuraten.

Kuvat tulevat kuitenkin Ikean jouluvalikoimasta 2015. Huomasin ruotsalaisen joulubloggarin sivuilta jo Ikean joulua ja kävin kurkkaamassa. Kyllä ne länsinaapurissakin osaavat... ja ovat ajoissa...

Onko muita heränneitä?

                           
                                           Let`s make memories together

3 kommenttia:

  1. Kyllä joulu taas alkaa palailla mieleen :) Selailin tänään juuri nettikauppojen tarjontaa, kun etsin valkoisia taljoja. Pitääpä katsoa tuota Ikean muutakin tarjontaa, kun on niin suloisen jouluisia kuvia! Kyllähän joulun ajattelemisen voi aloittaa viimeistään kun kesäloma on ohi :D

    VastaaPoista
  2. Liikuttavan kauniisti kirjoitat joulustamme 2014!
    Jouluaatto aamuna herääminen puhelimen piippaukseen, jossa pieni tonttuhattuinen vauva on tullut jouluumme. Ah, jotain niin suurta, ihmeellistä.

    VastaaPoista