2. lokakuuta 2015

Lokakuun toinen
Lokakuu tuli, sateineen ja pimenevine iltoineen. Syyskuu oli lämmin, vilkas ja touhun täyteinen. Havahduin siihen, että joulukuun alkuun on enää kaksi kuukautta :) Kaupassa olen nähnyt jo Fazerin joulusuklaata (ja meidän keittiönkaapissakin, mistähän lie sinne tiensä löytänyt?) ja joululimpparia. Virvoitusjuomista en niin välitä, joten se on jäänyt kauppaan. Glögiä tai joulusiidereitä ei kuitenkaan vielä ole vilahdellut, Blossankin tuloon on vielä tovi. Mutta huomaa että lapset alkavat kysellä ja olen itse turvautunut jo muutaman kerran "tontut kurkkii..." pelotteeseen ja "pitää kirjoittaa joulupukille.." fraasiin. Pieninkin on oppinut sanan TONTTU. Siinäpä tärkeimmät. Mitäs joulunajan merkkejä te olette jo huomanneet? Laitetaanpas listaa pystyyn kommenttiboxiin.


5 kommenttia:

 1. Eilen ostin Prismasta tölkin vaaleaa glögiä. Alkoon glögit saapuvat kuulemma ensi viikolla! Muutama päivä siis odottelua vielä :) Mulla samat ukaasit käytössä täällä, 'äiti soittaa kohta joulupukille' ;D

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen huomannut nuo joulukarkkien, -limsan sekä -alkoholin tulon kauppoihin. Tänään olivat myös ensimmäiset jouluvalot kaupan hyllyllä :)
  Muuten ei oikeastaan joulun merkkejä vielä missään ole :)

  VastaaPoista
 3. Jouluvaloja ja lyhtyjä kaupoissa.
  Ikean joulu. Joulujäätelöä. Joulusuklaita.

  VastaaPoista
 4. Heips! :) Sinulle on liebster awards -haaste/tunnustus blogissani: www.http://joulunpunaisiaunelmia.vuodatus.net! :)

  VastaaPoista
 5. Ikeassa kävin jo joulua katselemassa ja ostamassakin. Kyllä ne karkit,valot ja koristeet alkaa jo näkyä kaupoissa. Koristeet tosin nettikaupassa vasta.
  Meilläkin lapset jo bongailee "tontun partaa"(eli valkoista koirankarvaa tai kukkien untuvaa ojien reinoilla).

  VastaaPoista