12. lokakuuta 2015

Väriä Jouluun -vai ei?
Kiitos kaikille kommentoijille edellisiin postauksiini, yritän keretä vastata niihin ihan ajatuksella iltasella. Jokainen kommentti lämmittää mieltä ja tekee teihin muihin joulunystäviin yhteenkuuluvuuden tunteen. Kiitos paljon. Tervetuloa myös uusille lukijoilleni ja liittyähän mukaan vielä saa toki yhä useampi.

Otin viikonloppuna vanhempieni kotoa tässä kirjoituksessa olevat kuvat nopeasti kännykän kameralla. Ne olivat mielestäni kauniit ja äidin sommittelema kynttilä/ marimekon kangastaulu sopivat kauniisti yhteen. Niinpä mieleeni tuli kysellä teidän värimieltymyksistänne joulun sisustukseen? Pidättekö perinteisestä punaisesta tonttuineen, vai pelkistetymmästä värimaalilmasta enkeleineen, uppoaako kenties pastellien modernimpi vaihtoehto? Omaa sisustusmieltymystäni kuvailisin perinteisen pelkistetyksi. Ei liikaa punaista, mutta jotain siellä -täällä pitää olla, ripaus vihreää kuusen muodossa, mutta kaiken kaikkiaan yleisilmeeltään unelmieni jouluinen sisustus on vaalean sävyinen ja luonnonmukainen.

Mitenkäs siellä? Jos nyt saisit sisustaa joulukotisi... mitä värejä ja materiaaleja siellä olisi?

Tunnelmallisia päiviä kaikille haaveilijoille

Let`s make memories together

8 kommenttia:

 1. Minun joulun värejä tällä hetkellä: valkoinen, ripaus punaista, hopeaa ja maanläheisiä värejä myös. Tuo kynttilä asetelma on ihana!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, lämmittää mieltä ja joulu on jo mielessä usein.

  VastaaPoista
 3. Samalla fiiliksellä menen kuin sinäkin. Valkoista ja hopeaa, vähän punaista ja kultaa lämpöä tuomaan. Kaunis kynttiläasetelma!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se valkoinen on...hieman hopeaa ja ruskeaa kaveriksi!

  VastaaPoista
 5. Minäkin tätä aina pohdiskelen.. Suosin luonnonläheisiä värejä; valkoista, harmaata, puunväriä.. Ripaus hopeaa.
  Mieheni sen sijaan pitää punaisesta joulusta, joten täytyy aina tyytyä kompromissiin :D
  Olen ratkaissut tämän näin; lokakuun lopussa-marraskuussa kotiin tulee pikkuhiljaa jouluiseen vivahtavia juttuja, jotka ovat enemmän minun makuuni. Sitten aivan joulun lähellä laitan sitä punaista. Kaikki ovat tyytyväisiä ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla vaihtelee joulun värit oikeastaan vuosittain. Vaikka pidänkin punaisesta ja se on mulla värinä oikeastaan aina jouluisin, ärsyttää kun kaupoissa ei tahdo olla muita kuin punaisia, hopeisia ja kultaisia joulupalloja ja puna-valkoisia tonttukoristeita. Missä on siniset joulupallot? Näin niitä kyllä Bauhausissa viime vuonna, mutta sävy ei ollut oikea enkä löytänyt mistään mattapintaisia joulupalloja sinisenä.

  Mulla on itsellä valkoinen joulukuusi ja kaipaisin siihen sinisiä joulupalloja ja mielellään just mattapintaisia.

  VastaaPoista