1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivää

Kirpakkaa Pyhäinpäivää sinne kaikille ruudun toiselle puolelle. Minulle tästä marraskuun ensimmäisestä viikonlopusta on muotoutunut oikeastaan se lopullinen joulun ja alkutalven juhlakauden lähtölaskenta. Kohtahan on Isäinpäivä, ei aikaakaan kun Itsenäisyyspäivä ja sitten ollaankin jo kovassa joulun imussa. Tänä viikonloppuna saamme kotiimme vieraita molempina päivinä. Tänään pikkuvieraita vanhempineen ja huomenna tulevat minun vanhemmat jo perinteeksi tulleelle Pyhäinpäivän viikonlopun lounaalle. Valmistelin tämän päivän tarjottavia jo eilen illalla, joten tänä aamuna ollaan saatu rauhaisaan tahtiin ihastella pakkasaamua ja järjestellä kotia kuntoon.

Viikko on sujunutkin enemmän ja vähemmän hiljaiselolla täällä jouluttelujen suhteen. Meillä pienin on valvottanut oikeastaan koko viikon, nukkumalla öisin todella huonosti ja olemalla hieman flunssainen. Eilen vihdoin "tajusimme" käydä tarkastuttamasssa pieneltä korvat ja sieltähän se syykin löytyi. Meillä on nyt kylässä 9kk:n ensimmäinen korvatulehdus. Lääkekuurin ja kipulääkkeen ansiosta saimme kuitenkin nukkua viime yönä kohtuullisesti, joten pää on taas täynnä ideoita myös tänne Taika- aikaan.

Viikolla kävimme vanhemman pojan kanssa metsäretkellä ja keräilemässä materiaaleja joulukorttikuvien lavasteisiin. Tänään oli tarkoitus ottaa pojista kuvia, mutta saa nähdä kerkeämmekö niitä napsimaan, operaatio kun taitaa vaatia aika rautaisia hermoja, yhteistyökykyiset kuvattavat ja lahjontaa... Tekaisin bataattiperunamuusin tähteestä rieskoja lämpimäisiksi. Nyt maistelemaan.


Let`s make memories together

2 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä rieskoja, vesi herahti kielelle :P
  Paranemisia pikkuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kyllä pieni alkaa olla jo terveen kirjoissa -vielä kun muistaisi nukkuakin öisin :) Rieskat olivat kyllä hyviä.

   Poista