28. lokakuuta 2014

Puuta

Puu näyttäisi olevan tämän vuoden yksi joulukoriste trendeistä. Itsekin ostin Ikean puisia koristeita. Ajattelin laittaa meille tänä vuonna pienen joulukuusen mihin tulee luonnonmukaisia koristeita. Varsinaista joulua vietämme isovanhempien luona, joten isolle kuuselle ei ole tarvetta. Nämä puiset koristeet sopisivat kyllä myös moneen muuhun paikkaan. Näistä sainkin idean itse tehtäviin lahjoihin ja koristeisiin, onneksi minulla on tekevä mies ;) Loppuviikosta ajattelin suunnata rautakauppaan materiaaliostoksille, kuviosaha löytyykin jo omastatakaa. Samalla olen tehnyt listaa mitä kaikkea muuta puusta tai vanerista voi tehdä. Meinasitteko te tehdä osan lahjoista/ muistamisista itse?
Let's make memories together

10 kommenttia:

 1. Nämä on tosi kivoja! Ikeaan pitäisi joku päivä päästä kurkkaamaan.
  Täälläkin tarkoitus tehdä itse osa lahjoista, eikä esim. kuusenkoristeet olisi ollenkaan pöllömpi idea! Onneksi löytyy täältäkin oma handyman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Handymanit ovat kyllä aika kivoja :) Itsehän en oikein osaa käsityöhommia, perus ompeluja jne. ennemmän nuo puusta tehtävät askartelut ovat minun/ meidän juttuja.

   Poista
 2. Anopile ajattelin antaa kutomani säärystimet ja appiukolle selasen pipareista tehdyn kollasin, jonja idean sain uudesta Joululehdestä. Ja tietty kortit täytyt tehdä itse kuten aina. Kauniita nuo puu koristeet ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti askareisiin tässä itsekin pitäisi pikkuhiljaa paneutua!
   Itse kudotut säärystimet olisikin aika kiva juttu, saada myös itse... :)

   Poista
 3. Nämä ovat kyllä kauniita :) Itse bongasin huuto.netistä kauniista kankaasta tehtyjä sydämiä harmaan, valkoisen ja punaisen sävyissä. Unelmissa on, että tämä vuoden joulukuusesta tulisi valkoinen muutamilla väreillä höystettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidän rauhaisasta kuusesta, jossa ei ole liikaa eri värejä. Väritkään eivät ole pahasta, kunhan niitä ei ole kymmeniä eri sävyjä. Esimerkiksi juuri vaaleat tai yksinkertaiset punaiset koristeet ovat kauniita.

   Poista
 4. Oih, on kyllä kivoja! Taidan itsekin laittaa osan koristeita puusta. Ajattelin kuuseen tänä vuonna tärkättyjä pieniä pitsiliinoja. Meillä yleensä ollut pallot ym. perusjutut, niin jospa nyt jotain muuta. Lahjoista osan teen itse, ne onkin yleensä makeita herkkuja.

  VastaaPoista
 5. Makeat herkut ovat lahjalistalla täälläkin. Olen haalinut pitkin syksyä lasipurkkeja talteen mihin herkut voi sitten kauniisti laittaa esille :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sinulla, liityin lukijaksi! Joulublogeja ei koskaan ole liikaa :) Omani on enempi sisustusblogi mutta joulujuttujakin varmasti tulee näkymään tulevina kuukausina varsin runsaasti: http://kerrostaloelamaa.blogspot.fi.

  Nuo puiset koristeet ovat kyllä kauniita. Pidän muutenkin aika perinteisistä joulukoristeista - esimerkiksi olkikoristeet kuusessa ovat minusta aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anniina, tällaiset kommentit lämmittävät kovasti mieltä. Käynkin vierailulla sinun blogissasi. Perinteisten koristeiden puolesta liputan minökin -joskaan nyt en sitä lippunauhaa kuuseeni laittaisi :)

   Poista