5. marraskuuta 2014

Joulukorteista

Minna L. Immosen joulukortit ja kalenterit kuuluvat suomalaiseen jouluun. Itse seisahdun usein jouluostoksillani ihailemaan hänen korttejaan ja tuotantoaan, vaikka ostotarvetta ei varsinaisesti olisikaan. Selailin hänen nettisivujaan Klik ja sieltä löytyi tällekin vuodelle toinen toistaan kauniimpia korttivaihtoehtoja. Koska olen vakaasti päättänyt tänä vuonna saada kortit tehtyä itse ja kuvattua nuo meidän pojat, niin vinkkaan teille. Sivustolta pääsee verkkokauppaan tai mahdollisuuteen lähettää ystävälle joulukortti sähköisesti. 
Korttikuvat on lainattu minnakortti.fi sivustolta

 Itse olen niin perinteinen, että ilahdun itse eniten tavallisen postin tuomasta kortista, tietenkin sähköpostit ja tekstiviestitkin lämmittävät mieltä. Mutta kyllä siinä perinteisessä joulukortissa on edelleen se jokin. Mites siellä päässä ruutua; kuulutko perinteisiin joulutervehdyksen lähettäjiin vai napsutteletko tekstiviestin aattoaamun hämärissä menemään? 

Let`s make memories together

3 kommenttia:

 1. Kyllä ehottomasti häätyy lähettää kortteja! :) On se jotenki vaan tunnelmallisempaa saahakki kortti ko pelkkä tekstiviesti tai sähköpostiviesti. Ei niissäkään mittään vikkaa ole, mutta kyllä se perinteinen joulukortti vie voiton ;)

  Mukavaa marraskuuta ja joulun odotusta sinne! :)

  -Chrisse

  VastaaPoista
 2. Onpa Minnalla ihania kortteja tänä vuonna! Olen tilannut niitä tuolta nettikaupasta sellaisen pinon, että taitaa vielä viime vuoden kortteja olla jäljellä ;) Itse lahjoitin viime vuonna ensimmäisen kerran joulukorttirahat hyväntekeväisyyskeräyksiin. Tänä vuonna taidan toistaa saman. Laitan kuitenkin varmaan muutaman sähköisen kortin menemään ja paketteihin laitetaan varmaan Minnan kortteja tai askarrellaan omia.

  Milla

  VastaaPoista
 3. Kyllä se perinteinen joulukortti täytyy olla. Textarit ei tule ikinä korvaamaan aitoa postia. :)

  VastaaPoista