12. marraskuuta 2014

Joulupalloja

Zaran, H&M:n ja Pentikin tapaan.
Eksyin jostakin syystä Zaran nettisivuille ja sieltä tietenkin jouluiselle osastolle. Mieleeni ei ole tullut, että ostaisin tänä vuonna joulukoristeita lisää. Meidän kodin sisustukseen ei kauheasti krumeluureja yleenä ole laiteltu. Valot, kynttilät, kukat ja aivan yksittäiset koristeet pienen adventtikuusen lisäksi ovat riittäneet. Zaran jouluvalikoimasta kuitenkin alkoi kovasti mietityttämään tuo maapallon näköinen joulupallo. Vanhemmalla pojalla on juuri menossa kova kiinnostus karttoihin ja maapalloon, joten hänkin varmasti olisi siitä kovin innoissaan.

Samalla keräilin tämän vuoden joulupalloista kollaaseja. Kauniitahan ne ovat. Omaa silmääni miellytti tälläkertaa vaaleat ja lasiset pallot, onhan niitä perinteisempiäkin koristeita toki tarjolla. Kuvat on lainattu suoraan nettisivuilta.

Mikä sinua miellyttää eniten? Minkä ottaisit koristamaan omaa jouluasi?

Let`s make memories together

4 kommenttia:

 1. H&M:n ja Pentikin pallot miellyttää silmää ehkä eniten, mutta kyllä koko kollaasinkin kelpuuttaisin - kauniita kaikki tyynni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Miru :) Lasiset pallot ovat kyllä kauniita ja Pentikissä vielä tietenkin myös se, että on kotimainen firma.

   Poista
 2. Pentikin ja Henkka Maukan pallot eniten mieleeni. Osa Zaran palloista näyttää siltä, että ne voisi olla helposti itsekin toteutettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Aivan varmasti pystyisi toteuttaa. Lankaa vain pyörittäisi kerälle, pitäisiköhän kokeillakin!

   Poista