5. syyskuuta 2015

Meidän Happy lights-valot ja alevinkki

Moi,
Syksy hiipii hiljalleen. Elokuun helteiden jälkeen jouluihminen kai laittaa jo hämärän ajan valot päälle. Niin tämäkin. Meillä lapset siirrettiin samaan huoneeseen nukkumaan ja samalla mietittiin valaistus asiaa. Jo pitkään hankintalistalla olleille happy lightseille löytyi nyt ihan perusteltu hankinta rako. Nämä meidän valot on Lac Assal nimiset. Hieman erisävyiset tietenkin valot päällä ja ilman valoa. Beige muuttuu oranssiin päin, mutta oikeastaan huoneen asukkaiden maailmaan, Dusteineen ja muine kavereineen sopii hyvin. Huomasin että Seita Shopissa on kyseiset valot tarjouksessa. Joten jos kodin tunnelmavalot kaipaavat päivitustä, niin klik klik, ei kun vain hankkimaan omanne.

     
                 Let's make memories together


4 kommenttia:

 1. Meillä on vanhimman pojan huoneessa Happy Lightsit ja melkeinpä ihan samansävyiset kuin teilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi en ihan täysin pitänyt valojen väristä, mutta nyt mieleni alkaa muuttumaan. Oikein mainiot pienen pojan huoneen valot :)

   Poista
 2. Meillä on myös valopallot, mutta harmaa-valkoiset, ja lyhdyssä leikkisän kissan vuoksi. Tuovat ihanaa tunnelmaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin haaveilen olohuoneeseen toisista, hieman maltillisimman värisistä valoista. Kenties harmaa-valkoyhdistelmästä. Meillä on kaksi vilkasta poikaa ja joskus tuntuu että valot tulisi olla jossakin piilossa myös heiltä :)

   Poista