15. syyskuuta 2015

100 päivää Jouluaattoon


Se on tosiaan tasan 100 päivää jouluaattoon. Töissäkin jo keskustelut vilahtelivat joulun ajassa. Lähinnä lomatoiveiden suhteen. Itselläni ei paljoa lomaa ole kerennyt kertyä talveen, joten annoin kokeneemmille kollegoille tilaisuuden valita ensin ja niinhän siinä kävi, että olen vielä aatonaaton töissä. Ja eipä siinä, ihan normaali työpäivähän se onkin. Kenties itse tarvitsenkin sitten vapaata väliviikolla jo ihan lasten päiväkodinkin vuoksi. Mites siellä ruudun takana? Joko olette "joutuneet" miettiä joulunajan lomia tai suunnitelleet reissua?

Let`s make memories together

10 kommenttia:

 1. Onneksi töistä on lomaa aina lasten kanssa samaan aikaan :) Kiireinen syksy on kuitenkin ennen sitä, joten toivottavasti ehtii nauttia näistä sadasta joulua lähestyvästä päivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntuu syksy varsin kiireiseltä täälläkin. Teen tosin lyhennettyä työaikaa ja minulla on aina pidennetty viikonloppu, joten saa nauttia sekä lapsista, että niistä 100 päivästä ennen Joulua :)

   Poista
 2. Meillä mieheni piti listata lomat jo ennen kesää, kun ei halunnut kaikkia lomia pitää kesällä, niin on joulun aika suunniteltu jo hyvissä ajoin. :) Mutta ihanaa, kun nyt saa ruveta ihan oikeesti sitä joulua jo odottamaan!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh. Ennen kesää kieltämättä tuntuu Joulu aika kaukaiselta :) Toisaalta kun on tarpeeksi ajoissa liikkeellä ehtii kalenterin ainakin siistiä mieleiseksi. Nautinnollisia päiviä -100 ;)

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle ja löysin vallan ihastuttavan blogisi :) Klikkailin itseni myös sinun lukijaksi!

  Juuri eilen laitoin itse joulun ajan lomatoiveet menemään ja toivottavasti saan toivomani lähes kahden viikon loman, kun kaikki joulun välipäivät lomaa toivoin. Meilläkin on päiväkoti kiinni silloin, joten olisi kiva viettää lapsen kanssa pidempi loma. Itse teen myös vielä tämän syksyn lyhempää työviikkoa, joten saan vielä nauttia pitkistä (joulunvalmistelu)viikonlopuista lapsen kanssa <3

  VastaaPoista
 4. Itsellä vierähtää joulu vielä hoitovapaalla ja sen jälkeen todennäköisesti kokopäiväinen yrittäjän ura odottelee, eli lomat edelleen aika omissa käsissä. Ihan virkistävää 16 vuoden työuran jälkeen, jonka olen viettänyt vieraan palveluksessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea yrittäjälle :) Hienoa, itsekin siitä joskus haaveilen, mutta toistaiseksi olen työnantajan palveluksessa vain jatkanut. Ihanaa joulun odotusta!

   Poista
 5. Jouluttaa jo enemmän kuin paljon. Ihanaa kun joulublogit ovat taas aktivoituneet. NIitä on mukava seurata.

  VastaaPoista