16. syyskuuta 2014

Uusi joulublogi

Hei vaan.
Olen jo usean vuoden ajan haaveillut aloittavani jouluisen blogin kirjoittamisen. Olenhan talven tyttö, joulusta aina lapsen tavoin nauttiva, nyt jo itsekin kahden lapsen äiti. Nainen joka elää ruuhkavuosia ja haluaisin näin ollen tarjota lapsille myös samanlaisia lapsuusjouluja, joita itse sain kokea.


Taika- aikaa, sitähän se joulu on. Pieniä ilon kiljahduksia, tontun askelten etsimistä tai piparin maistelua. Se on myös hiljaisia hetkiä, yksin kynttilän valossa, glögilasi kädessä. Lauluja, tuoksuja, muistoja. Minulle joulu on pääasiassa matka. "Ei se päämäärä, vaan se matka.." niinhän moni sanoo. Vaikea tiivistää joulua sisälläni järkeviksi sanoiksi. Se on se tunnelma, hiljainen supina, suunnittelu, lehtien ja blogien selailu. 


En oikein vielä edes tiedä, mihin tämä jouluinen blogini tulee keskittymään. Kenties pieniksi vinkeiksi tai tunnelmapaloiksi. Kurkistuksiksi kohti joulua. Rakastan kauniita kuvia ja estetiikkaa, luontoa ja sen tuomista jouluun valmistumaan kotiin. En ole niinkään materian perään. Joulu syntyy muistoista, ihmisistä ja tunteesta.


Haluisin kulkea tämän taika-ajan, matkan kohti joulua teidän kanssanne. Toivottavasti sivuilleni eksyy monia joulunlapsia. Ilahdun kommenteista, kysymyksistä ja ideoistanne. Tervetuloa mukaan minun matkalleni kohti joulua, mukanani saattaa kulkea vilahduksin myös kaksi poikaani (mies tuskin suostuu kuviin) ja rivitalokotimme savonsydämessä.

*kuvat on kaikki lainattu pinterestistä 

Let`s make memories together

14 kommenttia:

 1. Hienoa, tervetuloa joulublogareiden joukkoon! :) Aivan ihania kranssikuvia olet löytänyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävin katselemasssa myös sinun joulublogiasi ja aivan ihanalta näytti. Pidän kuusesta ja sen käyttämisestä sisustuksessa jouluna. Vaikkakin kuvat oli lainattuja, on meilläkin ollut joskus saman tyylisiä koristeita kotona. Liityin blogisi lukijaksi - palataan siis!

   Poista
 2. Ihanaa saada uusi joulublogi omaan lukulistaan! Tervetuloa joulubloggaamisen maailmaan! (:

  VastaaPoista
 3. Kaunis aloitus blogillasi ♥
  Tervetuloa joukkoon. Lisäsin sinut listoilleni, toivottvasti saat paljon lukijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Tervetuloa uudestaankin, palaillaan joulujutuin!

   Poista
 4. ihanaa. rakastan joulublogeja ja nyt on taas yksi ihana uusi tuttavuus lisää. :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa minunkin puolesta blogimaailmaan!! :)
  Itse aloitin bloggaamisen muutama vuosi sitten pitkän ajan mietinnän tuloksena. Enkä päivääkään ole katunut. Niin ihanaa on täällä "tavata" muita jouluttelijoita.
  Kauniilta näyttä blogissasi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin mukavaa "jutella" täällä virtuaalimaailmassa muiden samankaltaisten kanssa. Eniten näistä blogeista saan itse ispiraatioita ja fiiliksiä.

   Poista
 6. Onpas kivaa saada uusi joulublogi joukkoon! Tervetuloa tämän koukuttavan harrastuksen pariin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Niin voiko joulublogeja olla oikeastaan liikaa? ;) Aika koukuttavaltaa kieltämättä vaikuttaa, toivottavasti saisin tuotettua lukijoille iloa pitkin syksyä ja joulun alusaikaa.

   Poista
 7. Tervetuloa joukkoomme jaloon :) Mukavaa löytää uutta luettavaa. Blogisi näyttää kauniilta ja kiinnostavalta. Lisäsin sinut blogini jouluista luettavaa -listalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tea :) Kävinkin heti kurkkimassa "Taika-aiheista" kaimaani ja lisäsin sinutkin sivujeni lukulistaan, että muutkin löytävät kauniit sivusi.

   Poista